Nacrt Pravilnika o informatičkom sustavu i jedinstvenomu programskom rješenju za obradu podataka o tehničkim pregledima i registraciji vozila u stanicama za tehnički pregled vozila

Poštovani,

Centar za vozila Hrvatske d.d. i Hrvatski Autoklub otvaraju savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtima Pravilnika o stručnom nadzoru nad radom stanica za tehnički pregled vozila, Pravilnika o informatičkom sustavu i jedinstvenomu programskom rješenju za obradu podataka o tehničkim pregledima i registraciji vozila u stanicama za tehnički pregled vozila, Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o normativima rada i jedinstvenim elementima vrednovanja rezultata rada u stanicama za tehnički pregled vozila i Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima koje mora ispunjavati stanica za tehnički pregled vozila, u razdoblju od 29. ožujka do 30. travnja 2018. godine. Primjedbe i prijedloge na nacrte općih akata možete dostaviti putem propisanog obrasca, klikom na poveznicu dolje.

Pravilnik o informatičkom sustavu i jedinstvenom programskom rješenju za obradu podataka o tehničkim pregledima i registraciji vozila u stanicama za tehnički pregled vozila (PDF)

Obrazac sudjelovanja u postupku savjetovanja sa zainteresiranom javnošću (DOCX)

Izvješće o savjetovanju s javnošću, Pravilnik o informatičkom sustavu i jedinstvenom programskom rješenju za obradu podataka (PDF)

KONTAKTI