kategorije pretrage

III/9, broj: 1439-1/08

Zagreb, 02/06/2008


STANICAMA ZA REDOVNI TEHNIČKI PREGLED VOZILA STANICAMA ZA PREVENTIVNI TEHNIČKI PREGLED VOZILA S V I M A

PREDMET: Prijave kvara ili oštećenja uređaja u STP-ima

Sukladno dogovorima koji su postignuti sa voditeljima STP-a u sklopu Regionalnih radnih dogovora 2008.g., a u vezi održavanja uređaja i opreme te prijave kvarova uređaja u STP-ima, pristupilo se izradi modula za prijavu kvara uređaja i opreme u STP-ima unutar programskog rješenja CVH STP.

Do završetka izrade predmetnog modula, mole se sve odgovorne osobe (voditelji STP-a, voditelji smjene, i dr.) da poštuju slijedeći način prijave kvara ili oštećenja uređaja.

Prilikom kvara ili oštećenja uređaja potrebno je ODMAH ispuniti priloženi obrazac te ga poslati na fax Tehničkog odjela Centra za vozila Hrvatske, Margaretska 1/III. Tako zaprimljeni obrazac služi kao pisani trag prijave kvara ili oštećenja uređaja. Nakon faksiranja, ispunjeni obrazac odmah obavezno uložiti u Knjigu o ispitivanju uređaja i opreme.

Broj faksa Tehničkog odjela Centra za vozila Hrvatske je 01/48 17 369.

U skladu s navedenim, potrebno je telefonski obavijestiti nekog od djelatnika Tehničkog odjela Centra za vozila Hrvatske ili nazvati direktno u odjel i obavijestiti o kvaru u STP-u.

Brojevi telefona su:
1. Gordan Gašljević, 098 208 237
2. Kruno Poljančić, 098 208 243
3. Tehnički odjel CVH, 01/ 4817 366, 01/ 4817 367.

O pokretanju modula za prijavu kvarova i oštećenja uređaja i opreme (unutar programskog rješenja CVH STP) biti ćete pravovremeno obaviješteni okružnicom CVH i kratkom uputom za njegovo korištenje

S poštovanjem!

PREDSJEDNICA UPRAVE:
Ida Laić, dipl.oec.

Obrazac možete skinuti ovdje.

Kontakti