kategorije pretrage

III/8, broj: 2661-1/2009

Zagreb, 20/10/2009


STANICAMA ZA REDOVNI TEHNIČKI PREGLED VOZILA

PREDMET: Projekt „Stop neregistriranim i neosiguranim vozilima“

Poštovani,

Projektu Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatskog ureda za osiguranja na suzbijanju neregistriranih i neosiguranih vozila priključio se i Centar za vozila Hrvatske. Cilj je podsjetiti i upozoriti sve vlasnike motornih i priključnih vozila na zakonsku obvezu registracije i osiguranja istih, odnosno na odjavu ukoliko ne namjeravaju produžiti valjanost prometne dozvole.

U tu svrhu Hrvatski ured za osiguranje je, pored ostalih aktivnosti, izradio promotivne materijale (letke, plakate, i sl.) koji će se distribuirati i putem stanica za tehnički pregled vozila.

Stoga vas molimo, da po primitku navedenih materijala, plakate istaknete na vidljivo mjesto u prostoru stanice za tehnički pregled vozila, a da letke djelatnici na poslovima registracije vozila uz dokumente od vozila uručuju stranci.

Letci će se dostavljati sukladno utvrđenoj dinamici po kvartalima za iduću godinu (uvećano 10%) i za 11. i 12. mjesec ove godine, ali ukoliko se ukaže potreba za većim brojem letaka, možete se obratiti Centru za vozila Hrvatske te će vam isti biti dostavljeni.

Vjerujemo da će kvalitetna i ozbiljna provedba spomenutog Projekta bitno doprinijeti povećanju sigurnosti prometa na cestama.

S poštovanjem,

Predsjednica Uprave
Ida Laić, dipl.oec.

Kontakti