kategorije pretrage

Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu Vaših podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskoj stranici www.cvh.hr (u nastavku: web stranica).
Korištenjem ove web stranice suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanih u ovoj Izjavi, te pohranom i pristupom kolačićima na Vašem računalu.
Centar za vozila Hrvatske d.d. obvezuje se kako će zaštititi Vašu privatnost i sigurnost Vaših podataka koji su nam pruženi putem ove web stranice.
Ova Izjava opisuje vrstu podataka koje prikupljamo od Vas kada posjetite ovu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i mjere koje poduzimamo u cilju njihove zaštite.

Koje podatke prikupljamo o Vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti ovu web stranicu bez otkrivanja podataka o sebi. Kada posjetite ovu web stranicu ne prikupljamo podatke o Vama (ime, prezime, kontakt i sl.), osim ako dobrovoljno ne pošaljete neke podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu i time date Vašu privolu za prikupljanje i korištenje Vaših podataka u tu svrhu. Svi podaci koriste se isključivo u svrhu radi koje su prikupljeni i za koju je slanjem podataka dana privola. Privolu za obradu podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili starije, dok za osobe mlađe od 16 godina obrasce popunjava i šalje odnosno privolu daje roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem podataka.

Podaci koji se automatski prikupljaju na ovoj web stranici

Automatski prikupljamo podatke o Vašem računalu primjenom kolačića. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Ove podatke koristimo kako bismo utvrdili način na koji koristite ovu web stranicu te kako bismo poboljšali Vaše iskustvo korištenja ove web stranice. Pri tome koristimo alat Google Analytics, a više o  Google pravilima o privatnosti i kako isključiti Google Analytics možete saznati na linkovima Google pravila o privatnosti i https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Sigurnost Vaših podataka

Kako bismo zaštitili podatke koje šaljete preko ove web stranice, koristimo fizičke, tehničke i organizacijske mjere sigurnosti te neprestano nadograđujemo i testiramo našu sigurnosnu tehnologiju.

Kontakti